Saturday, April 15, 2023

Consells per a triar el parell d’arracades de diamants perfecte



Quan escullis unes arracades de diamants, cal que tinguis en compte el segĂĽent:


La talla dels diamants: fa referència a la manera amb la que el diamant en brut ha estat tallat i polit per donar-li la seva forma final. És important, perquè la talla afecta la forma en què la llum entra i surt de lga gemma, per tant, influeix en la seva brillantor, claredat i bellesa en general. Un diamant tallat de manera Excel·lent brillarĂ , i es convertirĂ  en la opciĂł mĂ©s valuosa.


La puresa dels diamants: es referix a la quantitat i tipus d’imperfeccions o inclusions que tĂ© la pedra. Les inclusions sĂłn materials addicionals dins del diamant, com petites taquetes fosques, bombolles d’aire, esquerdes o minerals, que poden afectar en la bellesa del diamant i en la quantitat de llum que Ă©s capaç de reflectir.


Pes en quirats: els quirats Ă©s el que medeix la massa d’un diamant i Ă©s la manera que s’utilitza per mesurar el seu tamany. Un quirat equival a 0,2 grams, de manera que un diamant d’un quirat pesa exactament això. Quan mĂ©s gran sigui el pes en quirats d’un diamant, mĂ©s gran serĂ  el seu tamany i, en general, mĂ©s valuĂłs serĂ . Els diamants mĂ©s grans i mĂ©s pesats sĂłn mĂ©s rars de trobar en la natura que no pas els petits, per això tambĂ© seran mĂ©s valuosos.


El disseny. Un disseny senzill i minimalista donarà protagonisme al diamant, mentres que un disseny més adornat, afegirà dramatisme o elegància a la joia i compartirà protagonisme amb la gemma.


Estil personal. Arracades de diamants llargues, amb aro, solitaris, en dissenys florals… Escull un disseny que s’adigui mĂ©s a la teva personalitat i que et sigui còmode de dur cada dia i tota la vida.



En conclusiĂł


Les arracades de diamants sĂłn una joia atemporal i elegant, perfecte per a totes les ocasions, tant pel dia a dia com en els esdeveniments mĂ©s sofisticats. Existeix un ampli ventall d’estils i opcions per triar, des de les arracades d’aro amb diamants a les arracades de tipus solitari. Quan escullis la teva arracades de diamants, tingues en compte de mirar la talla, la puresa, el color i el pes de les gemmes, tambĂ© el disseny i no t’oblidis de tenier present el teu estil personal. AixĂ­, t’assegurarĂ s de trobar unes arracades de diamants perfectes per afegir al teu joier.



No comments:

Post a Comment